Barbecue

Lekker en goedkoop barbecueën

over ons Marco en Mandy Roelofs

Alleen het beste, en dat proef je.

Wij leveren de hoogste kwaliteit barbecue-pakketten en beste service sinds 2005.

Bij ons heeft u al voor 2 personen een compleet verzorgde barbecue vanaf €17,50 per persoon.

Dit pakket bestaat uit 4 soorten vlees waarbij gekozen kan worden uit onderstaande 6 soorten:
– Barbecue worstje
– Gemarineerde speklap
– Gemarineerde kipfilet
– Kipsaté
– Hamburger
– Gemarineerde karbonade zonder been

Daarnaast bevat het pakket ook rundvleessalade, vers fruitsalade, drie verschillende soorten rauwkost, vier verschillende soorten sauzen, stokbrood en kruidenboter. De diverse sauzen en kruidenboter komen uit eigen keuken. Het gehele pakket wordt geleverd in bakjes en is exclusief BBQ en borden/bestek. Wilt u er wel een BBQ met gas, borden en bestek bij en dat wij de afwas doen voor u dan is dat ook mogelijk tegen een meer prijs van € 2,00 p.p. ( vanaf 10 personen ) Wilt u het zelfde compleet verzorgde pakket zoals hierboven vermeld maar dan met 5 soorten vlees p.p. dan betaald u hier €19,00 voor.

Wilt u graag een van de bovenstaande vleespakketten bestellen en zelf optimaal kunnen genieten zonder al te veel werk vooraf of  naderhand?  Alles mooi opgemaakt op een schaal, een barbecue met gas, bordenbestek, en dat wij de vuile vaat weer mee terug nemen? Ook dat kunnen we regelen voor u.

De prijs voor het compleet verzorgde pakket met 4 stuks vlees per persoon komt dan op € 21,50 per persoon en is te bestellen vanaf 10 personen.

De prijs voor het compleet verzorgde pakket met 5 stuks vlees per persoon. komt dan op € 23,00 per persoon en is ook te bestellen vanaf 10 personen.

Feestelijk pakket bestellen?
Dat kan ook!

Barbecue vleesschaal

Contact

Roelofs Barbecue & Buffetten

Hoefsmidwei 37
5551 PL Valkenswaard

Meer informatie opvragen