Onze standaard huisregels

 1. Op verzoek kunnen wij div. gerechten combineren/uitbreiden zoals u wenst.
 2. De bestellingen met gratis barbecue met gas en/of borden en bestek en vuile vaat meenemen zijn vanaf 10 personen. Bij minder personen worden er kosten in rekening gebracht.
 3. Bezorging binnen een straal van 10 km vanaf ons vestigingspunt is gratis. Buiten de straal komen er bezorgkosten bij, dit gaat wel in overleg i.v.m. grote party en plaats. De kosten van bezorgen buiten de straal van 10 km zijn € 0,50 per km.
 4. U kunt ook Non-food ( barbecue, hangtafels, borden, bestek enz.) bij ons huren prijs op aanvraag. U kunt de spullen bij ons afhalen maar ook laten bezorgen kosten hiervan van in een straal van 10 km € 10,00, daarbuiten € 0,50 per km.
 5. Retourneren van gehuurde spullen binnen 2 dagen, elke werkdag van 9.00-1700. We kunnen de spullen ook ophalen maar daar zijn wel kosten aan verbonden. Alle gehuurde spullen schoon retour a.u.b. Verzorging van de afwas of schoonmaken van de barbecue is mogelijk tegen meerprijs.
 6. Schade verlies of diefstal van goederen dient meteen aan Roelofs barbecue en buffetten te worden doorgegeven. De vervangingswaarde van het betreffende goed wordt in rekening gebracht.
 7. Leveringen en/of bestellingen uitsluitend a contant/pin bij levering. Bij betaling per bank dient men zich strikt te houden aan de betalingstermijn van 3 dagen nalevering. Indoen men hier niet akkoord mee kan gaan, kunnen wij niet tot levering overgaan.
 8. Bestelt u en/of wijzigt u uw bestelling wel minimaal 4 dagen van te voren, zodat wij een optimale service kunnen verlenen. Bestelt en/of wijzigt u korter dan 4 dagen dan is het mogelijk dat wij een aanpassing moeten doen in uw bestelling. Dit i.v.m. niet op tijd op voorraad zijn van producten.
 9. De prijzen vermeld op onze site zijn geldig van 01 januari t/m/ 23 december van dit jaar. Prijswijzigingen voor behouden. Alle prijzen zijn inclusief B.T.W.
 10. Offertes hebben een geldigheidsduur van 1 maand na dagtekening. Uitzonderingen worden, indien van toepassing, vastgelegd in de offerte zelf. Na het verlopen van de geldigheidsduur zoals vastgelegd, kunnen aan de offerte geen rechten meer worden verleend.
 11. Op alle opdrachten en leveringen zijn de Uniforme Voorwaarden voor Horeca van toepassing. Op verzoek kan u een exemplaar worden toegezonden. Bij plotselinge annulering van een opdracht worden de mogelijke gemaakte kosten in rekening gebracht. https://www.khn.nl/uvh-nl
 12. Roelofs barbecue en buffetten behoudt zich het recht voor om producten-welke kwalitatief niet voldoen aan onze voorwaarden- te vervangen door gelijkwaardige producten. Wanneer dit uw bestelling dusdanig zal veranderen, waardoor u een geheel ander gerecht zult ontvangen, wordt u hiervan op de hoogte gesteld.
 13. Van alle getoonde foto’s op de website liggen de auteursrechten bij Roelofs barbecue en buffetten. Bij onrechtmatig gebruik zonder toestemming zullen eventueel juridische stappen worden ondernemen.
 14. Indien u een bestelling bij ons plaatst gaat u akkoord met de hierboven gestelde standaard huisregels.