Over ons Roelofs
Barbecue en Buffetten

Wie zijn Roelofs Barbecue & Buffetten?

Wij stellen ons graag even voor! Onze namen zijn Mandy Roelofs–Montijn en Marco Roelofs. U kent ons misschien van de EMTÉ supermarkt aan de Leenderweg in Valkenswaard waar we beiden werkzaam zijn geweest. Mandy als hoofdcaissiėre en Marco een aantal jaren als slager. Marco is vervolgens als slager bij EMTÉ Reusel aan de slag gegaan en heeft zich daarna opgewerkt tot Vers chef bij de Jumbo aan de Schoolstraat in Reusel.
Samen hebben we het bedrijf Roelofs Barbecue en Buffetten opgericht. We verzorgden al enige tijd barbecues en buffetten voor vrienden en kennissen en kregen steeds vaker de vraag of we dat ook voor andere wilden doen. Ook bedrijven en buurtverenigingen kwamen met de vraag of we hun personeel of buurtfeest wilden verzorgen met een barbecue of buffet . Daarom hebben we besloten om de stoute schoenen aan te trekken en een eigen bedrijf te starten.

Barbecue Roelofs

Roelofs Barbecue en buffetten biedt inmiddels volledige verzorgde barbecues, buffetten, soepen, broodjes, gourmet, fondue, borrelplanken, luxe hapjes en tapas aan.

Wij hechten veel waarde aan de beste kwaliteit en leveren dan ook alleen het best.

Barbecue Roelofs